Wealth Vase workshop – online

.

Welkom bij de wereld van Wealth Vases, waar Feng Shui en mindset samenkomen voor een unieke en persoonlijke ervaring.

Jaarlijks, bij voorkeur tijdens de Chinese nieuwjaarsperiode, creëren we een nieuwe Wealth Vase, waarbij we de oude Chi vervangen door frisse, nieuwe energie en de inhoud aanpassen aan de actuele wensen.

Geen twee Wealth Vases zijn hetzelfde.

Net zoals elk individu uniek is, streven we ernaar om elke creatie ultiem persoonlijk te maken.
Uw Wealth Vase weerspiegelt uw unieke persoonlijkheid en verlangens, waardoor het een krachtig instrument wordt om positieve energie in jouw leven te brengen.

Met elke opvolgende Wealth Vase verbeteren we, verfijnen we, en stemmen we deze steeds meer af op uw specifieke interacties met het leven.

Het is geen haastig werkje.

Het vraagt om aandacht, precisie en bedachtzaam handelen. We laten de “ja, maar…” mentaliteit achterwege en duiken in het pure, waar diep gekoesterde wensen tot leven komen.

Ontdek de kunst van het creëren van uw persoonlijke Wealth Vase en omarm de kracht van Feng Shui en mindset in harmonie.

Bij het creëren van de Wealth Vase is niet alleen de specifieke vulling van belang, maar vooral ook de persoonlijke touch. Mary-Rose K hanteert geen standaardpakketten of dure vazen; het draait om wat bij de persoon past, ongeacht het budget.

De sleutel tot succes ligt niet in de prijs van de vaas, maar in de inhoud en de wijze van vullen..

Mary-Rose K tijdens Q & A

We verdelen de workshop over twee dagen met daartussen 14 dagen.

In het eerste webinar wordt uitleg gegeven over het HOE, WAT en WAAROM en de inhoud van de opdrachten voor de tweede workshop, want dan wordt de vaas gevuld.

Een originele vaas is leuk, maar u bent vrij een ander uiterlijk te kiezen. Waar de vaas aan heeft te voldoen, wordt u tijdens de eerste workshop uitgelegd.

We houden het overzichtelijk!

Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, wordt er een maximum aan deelnemers toegelaten. We gaan immers voor het ultieme!.

Doelen

De volgende online workshop(s);

Deel 1 – zaterdag 10 februari 2024
Deel 2 – zaterdag 24 februari 2024

Via LiveWebinar; u kunt gelijk inloggen met de toegangslink (zonder programma te downloaden) via computer, laptop, tablet en zelfs smartphone.

Ticket;

Via de KnowVision webshop

Inclusief; overleg met Mary-Rose K – Exclusief; vaas en toebehoren


Reacties;


Sylvia;

Elke jaar is de wealth vase een andere ervaring. Je zit steeds anders in je vel waardoor je andere wensen en doelen hebt. Dit jaar was duidelijk hoe anders het was voor mij. Fantastisch om het verschil te merken en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Het was weer goed om de confrontatie aan te gaan met mijn onbewust zijn. 
(Ingezonden reactie met publicatie toestemming)

Peter;

Een zeer geslaagde workshop, voor mij precies op het goede moment.
Door deze 2 dagen is veel duidelijker geworden, waar ik met mijn leven naar toe wil.
Nu de Wealth Vase klaar is, mag het nieuwe (Chinese) jaar komen!
(Bron: KnowVision webshop)

Zoë;

Vandaag voor het eerst de wealth vase online gedaan. Zo’n fijn gevoel dat je al je wensen en doelen heel helder krijgt door de oefeningen en zeker in deze corona tijdperk. Nu is het zelf in actie komen en kijken wat er allemaal op mijn pad komt. Op na een spannend en succesvol jaar!
(Bron: KnowVion webshop)