Wealth Vase workshop – online

.

wealth vase

De ultieme combinatie van Feng Shui en mindset is het maken van een Wealth Vase.

Jaarlijks, bij voorkeur in de Chinese nieuwjaarsperiode, wordt een nieuwe Wealth Vase gemaakt. Daarbij wordt de oude Chi verwisseld met de nieuwe en oude invulling vervangen door de actuele.

Geen Wealth Vase is hetzelfde!

Zoveel mensen, zoveel verschillende wensen. Het hoort ultiem persoonlijk ingevuld te worden. Precies zoals de mens uniek is in de persoonlijkheid.

Iedere opvolgende Wealth Vase wordt beter, specifieker en steeds meer afgestemd op de persoonlijke interacties met het leven.

Het is een precies werkje!

Hup snel in de pot knikkeren en klaar? Vergeet het maar!
Het vraagt aandacht, precisie en bedachtzaam handelen. Als volwassenen zitten we sneller in de “ja, maar….” afstelling dan kinderen.

We gaan voor het pure en de diep opgeslagen wensen.

Behalve dat het een specifieke manier van vullen heeft, is het van essentieel belang de Wealth Vase te voorzien van items, gedachten en inbreng van de persoonlijkheid.

Mary-Rose K werkt niet met standaard pakketten of specifieke (dure) vazen, maar met dat wat bij de persoon past en diegene mag het net zo duur maken als gewenst. Een dure vaas is geen onderdeel van succes, de vulling en de manier waarop wel.

Ieder mens mag zijn wie die is!

Met een eigen stijl, hobby’s, beroep, leefwijze, voorkeuren, gedachtegang en eigen invulling van de Wealth Vase!

Daarmee stellen we respect in als onderdeel van de workshop!


De tickets zijn nog niet beshikbaar – geef ons nog een beetje tijd!


.

Mary-Rose K tijdens Q & A

We verdelen de workshop over twee dagen met daartussen 14 dagen.

In het eerste webinar wordt uitleg gegeven over het HOE, WAT en WAAROM en de inhoud van de opdrachten voor de tweede workshop, want dan wordt de vaas gevuld.

Bijgaand ziet u een voorbeeld van een vaas, maar u bent vrij een ander uiterlijk te kiezen. Waar de vaas aan heeft te voldoen, wordt u tijdens de eerste workshop uitgelegd.

We houden het overzichtelijk!

Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, wordt er een maximum aan deelnemers toegelaten. We gaan immers voor het ultieme!.

Doelen

De volgende online workshop(s);

Deel 1 – zaterdagmiddag 21 januari 2023

Deel 2 – zaterdag 4 februari 2023

Via LiveWebinar; u kunt gelijk inloggen met de toegangslink (zonder programma te downloaden) via computer, laptop, tablet of zelfs smartphone.

Ticket;

Via de KnowVision webshop

Inclusief; overleg met Mary-Rose K – Exclusief; vaas en toebehoren


Reacties;


Sylvia;

Elke jaar is de wealth vase een andere ervaring. Je zit steeds anders in je vel waardoor je andere wensen en doelen hebt. Dit jaar was duidelijk hoe anders het was voor mij. Fantastisch om het verschil te merken en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Het was weer goed om de confrontatie aan te gaan met mijn onbewust zijn. 
(Ingezonden reactie met publicatie toestemming)

Peter;

Een zeer geslaagde workshop, voor mij precies op het goede moment.
Door deze 2 dagen is veel duidelijker geworden, waar ik met mijn leven naar toe wil.
Nu de Wealth Vase klaar is, mag het nieuwe (Chinese) jaar komen!
(Bron: KnowVision webshop)

Zoƫ;

Vandaag voor het eerst de wealth vase online gedaan. Zo’n fijn gevoel dat je al je wensen en doelen heel helder krijgt door de oefeningen en zeker in deze corona tijdperk. Nu is het zelf in actie komen en kijken wat er allemaal op mijn pad komt. Op na een spannend en succesvol jaar!
(Bron: KnowVion webshop)