Mindset Trainen Membership

Van jongs af aan is onze mindset de sturende factor geweest.

Zo hebben we leren kruipen, lopen, een vorkje met eten in ons mond stoppen, opmerkzaam zijn waar de geluiden vandaan komen, leren praten en alles wat er achteraan kwam. Onze mindset en focus waren goed afgesteld.

En dat was nog maar het begin!

Ons brein heeft ons door onze jeugd geloodst en ons de onderbewuste waarschuwingen doorgegeven tegen onbekende gevaren en onze intuïtie helpen ontwikkelen.

We werden er groot mee!

En alle “waarheden” die wij verzamelden, sloegen wij op in onze mindset. Het werd de leidraad in ons dagelijkse leven met invloed op onze beslissingen.

Maar nu zijn wij “groot”.

We hebben jaren van herinneringen gespaard en die toegevoegd aan alle levenswijsheid die wij verzameld hebben.

We maakte vergissingen, werden blij, voelden (liefdes)verdriet, waren gelukkig, werden bezorgd om anderen en daarmee werd het een allegaartje – daar in die mindset.

Met teveel aan verbruikte opslag raakt het een beetje (heel erg) vol!

  • Misschien zien we de dagelijkse mogelijkheden minder.
  • We “vergeten” aangeboden informatie te neutraliseren.
  • De energie lijkt op en we zijn continue aan vakantie toe!

Het is dan de hoogste tijd onze mindset te onderhouden.Dat onderhoud doen wij al jaren via de workshop Mindset Trainen en sinds 2020 doen we dat online.

Dus zonder file-stress en vermoeiende terugreis, maar wel vanuit de favoriete eigen stoel, met eigen apparatuur en nog steeds….. maken we een Water Puja als focus-oefening.

Gaandeweg werden de diverse groepen van de live-trainingen samen een nieuwe, besloten groep.

De tijd is rijp voor een membership!

Ons lijf onderhouden, vinden we heel gewoon. Ons brein is een aansturingsmechanisme – dus ook voor ons lijf – daarom nemen we dat ook mee tijdens het Mindset Trainen.

De members onderhouden hun brein, mindset en focus iedere maand om;

  • om eindeloos creatief met werkzaamheden of hobby om te kunnen gaan,
  • om oplossingsgericht te kunnen denken,
  • hun gezondheid te ondersteunen,
  • weerbaar te zijn in het dagelijkse drukke leven,
  • energiek door de dag te gaan,
  • belasting vanuit het verleden los te laten,
  • doelgericht de toekomst in te gaan (en de toekomst is al heel snel).


Sorry, maar aanmelden kunt u alleen als u van mij een speciale websitepagina -url hebt ontvangen.

Het is mooi dat u zoveel vertrouwen in mij hebt, dat u zich wilt aanmelden voor het membership, maar het is beter eerst drie keer mee te draaien voor u daartoe overgaat.

Na drie keer hebt u wel zoveel onderbewuste bijsturing (via uzelf) mogen ontvangen dat u wel weet of u zich hier goed bij voelt of niet.

De echte grote verandering merkt u waarschijnlijk pas na een half jaar.

En ook dat zal zo’n natuurlijk verloop hebben dat u daar ongemerkt in meegroeit. Vaak merken anderen eerder uw verhoogde relax-status dan u.

Mindset Trainen is simpel

U hoeft alleen op tijd online aan te schuiven en mee te doen; geen kennis nodig.

U krijgt alles aangereikt wat u nodig heeft!

Voor de training en ook voor de Water Puja. Met een beetje geluk heeft u daar zo 10 dagen plezier van. Het zien van de Water Puja triggert uw brein naar de focusoefening en de onderbewuste invulling van het Mindset Trainen zelf.

Lijkt u dat wat?

Dan is hierbij de link naar de webshop waar u een losse ticket kunt kopen – zolang de voorraad strekt.

Doet u mee met de volgende keer Mindset Trainen?Mijn naam is Mary-Rose

Vanuit de dagelijkse praktijk als Mindset Trainer, Lifestyle & Crisis Coach en met de ervaring als Sidekick heb ik meer dan 10 jaar geleden de workshop Mindset Trainen samengesteld vanuit diverse disciplines.

Vooral ondernemende mensen waren enthousiast.

Zij zorgden voor volle zalen en de tickets waren snel uitverkocht. Zij kwamen ontstressen, ruimte in hun brein maken, beter in het NU kunnen staan en dingen vanuit het verleden ‘opruimen’ zoals al die kleine of grote dingen die de mens de levenslust kunnen ontnemen.

Het succes werd even de valkuil

Het teveel aan administratie-uren benam ons het plezier. Tijden veranderen echter en door het toepassen van automatiseringen werd het weer een feestje.

Lang leve de ICT

De creativiteit werd weer aangeboord en zo werd de Water Puja toegevoegd en ingezet als focusoefening – een welkom intermezzo zowel in de zaal als online.

Aangezien de workshop grotendeels op Alfa Niveau aangereikt wordt, is het totaal onbelangrijk dingen te onthouden of actief mee te doen met de drie hoofdoefeningen.

Dan dient het gemak van de mens, nietwaar?

Behalve het ‘boodschappenlijstje’ en de voorbereiding van de online verbinding, heeft het geen nut u ergens op in te stellen of uw eigen programma te maken.

Uw onderbewuste kiest de koers!